Waarom zijn voedselconcentraten beter dan vitamine- en mineraalsupplementen?
Vitaminen en mineralen gemaakt door mensen hebben ongebalanceerde combinaties van voedingsstoffen. In de natuur groeien geen geïsoleerde voedingsstoffen omdat het lichaam deze nodig heeft in bepaalde combinaties om ze ten volle te kunnen benutten. Je hebt nog nooit in de tuin vitamine A geplukt en ook niet een calcium, een ijzer of een proteïne. Je hebt een sinaasappel geplukt of wat broccoli, wat peulvruchten of bonen. Dit voedsel bestaat uit een combinatie van voedingsstoffen door de natuur bij elkaar gebracht en bedoeld om je lichaam te voeden. Er is geen voedsel dat slechts bestaat uit één voedingstof.

Elk voedsel is als een gezondheidspakketje wat alleen door de natuur kan worden gemaakt. Vitamine A capsules, vitamine C tabletten, ijzer tabletten of proteïne poeder groeien niet in de natuur. Ze zijn in een laboratorium gemaakt en lijken totaal niet op de oorspronkelijke natuurlijke voedingsstoffen. Als je lichaam van deze door mensenhanden gemaakte chemische combinaties,  een dosis binnenkrijgt, dan probeert het de synergie te creëren net als uit echt voedsel. Het onttrekt hiervoor stoffen uit het lichaam. Helaas lukt het niet de juiste combinaties te maken dus raakt het lichaam uit balans. Combinaties van voeding uit de natuur worden in de juiste hoeveelheid bij elkaar gebracht in precies de goede hoeveelheid voor de beste opname.

Sunrider’s concentraten zijn gemaakt van HÉÉL VOEDSEL waarbij alleen de onnodige niet eetbare vezels en de sappen zijn verwijderd.

Geconcentreerd en dus gemakkelijk op te nemen, maar HET IS EN BLIJFT VOEDSEL.