Afvallen

Raak centimeters kwijt!

De eerste drie letters van dieet in het Engels vormen DIE. Het lichaam sterft inderdaad af als je het niet de juiste en niet voldoende brandstof geeft. Dit afsterven gebeurt vooral als je alleen let op calorieën en maaltijden overslaat.

Het lichaam kent niet het verschil tussen een dieet, een snelle hap, schaarste of uithongering. Als het lichaam uithongert dan slaat het vet op omdat het moeilijke tijden verwacht. Intussen heeft het brandstof nodig, het zoekt een zwakke spier (vaak op de heup of in de buik; vaak ook een orgaanspier van het hart of de nier). Het gebruikt die spier, creëert slap spierweefsel of verzwakt de gezondheid van de organen. Uiteindelijk als je moe zwak en misselijk bent en je moet eten dan krijg je GEEN spierversterking terug. Je verzamelt vet zodat het lichaam de volgende keer de schaarste aankan! In de spiercellen verbrand je het vet. Om het lichaamsvet te verbranden of te gebruiken moeten de cellen aan 3 dingen voldoen:
1) vet,
2) glycogeen (uit complexe koolhydraten) en
3) zuurstof.

Als je niet ontbijt of geen NuPlus of Vitashake neemt of veel proteïne hebt ingenomen dan heb je waarschijnlijk geen glycogeen in de spieren. Het lichaam zoekt een zwakke spier en verandert het in glycogeen, dus gebruikt het de spier om vet te verbranden. Daarom zie je bij mensen die diëten volgen vaak slap en week spierweefsel.
SUNRIDER maakt het je makkelijk. Geen hongergevoel! Voedt het lichaam, laat het in balans komen en het lichaam verwijdert het teveel aan vet.


Met overvloedig vet is er geen uitgebalanceerde conditie.