De meeste cosmetische kleurstoffen (inclusief die van lippenstift) mogen niet in voedsel voorkomen.
Als je geen Sunrider lippenstift gebruikt lik dan niet aan je lippen!

  1. Antivries wordt bijna altijd gebruikt in mascara om het zachter te maken.
  2. Schellak, terpentine, lood, kwik en glasslijpsel zijn ingrediënten in veel commerciële cosmetica.
  3. Formaldehyde is een algemeen gebruikt ingrediënt in nagellak.
  4. Mineraalolie is een bijproduct dat ontstaat tijdens de productie van benzine, de moleculen daarvan zijn te groot om door de huid te worden geabsorbeerd (mineraalolie is goedkoop en populair in de cosmetica industrie).
  5. De vetbasis in veel cosmetica komt uit gerecycled restaurant afval omdat het goedkoop is.
  6. Mineraalolie, wolvet, nertsolie en vaseline verstikken de huid.

In Kandesn cosmetica producten van Sunrider komt geen enkel van de bovengenoemde ingrediënten voor!

Waarom zijn Sunrider’s schoonheidsproducten beter!

Slechts weinig mensen hebben gehoord van ‘rendering plants’ (destructiebedrijven), laat staan welke producten hun oorsprong in deze bedrijven vinden.
Heb je ooit een dode hond, kat, zwijn of rat langs de snelweg zien liggen? Deze dode dieren worden verzameld ten behoeve van een destructiebedrijf. Karkassen van alle soorten dieren worden dagelijks in zo’n bedrijf binnengebracht. De vele ontbonden lichamen komen overal vandaan, inclusief zieke dieren van boerderijen.
Een ziekmakende gedachte toch! In de fabriek wordt dit alles in een grote kookoven gegooid en enorm verhit. Na een periode van koken worden de karkassen onder een enorme druk gezet om het vet van de beenderen en huid te halen. Afvalvet van restaurants wordt ook toegevoegd. In de destructieoven ontstaat het eindproduct van de fabriek. Je kunt je voorstellen wat een vreselijke stank het koken van ontbindende kadavers creëert maar het meest verbazingwekkend is waarvoor dit spul wordt gebruikt!

Het grootste deel van dit product wordt gebruikt voor make-up! Een aantal van de vooraanstaande bedrijven in de cosmetica zijn hier de grootste klanten! De mooiste modellen die er fantastisch uitzien, opgemaakt met de best uitziende make-up hebben vaak geen idee dat wat ze op het gezicht hebben voor een deel komt van kadavers van bijvoorbeeld ratten en varkens. Stel je voor hoeveel van dit smerige goedje is doorgedrongen in het lichaam via de lippen en poriën van de huid. We letten goed op wat we binnen krijgen via onze mond, maar het is zaak ook te weten wat er via de poriën van de huid naar binnendringt.

Als je Sunrider’s cosmetica koopt heb je niet met dit probleem te maken. Producten van Sunrider zijn uitsluitend gemaakt van absoluut pure ingrediënten. De formules bestaan uit unieke combinaties van de beste ingrediënten die er te krijgen zijn, ze werken in harmonie met de pH-waarde van je huid en je haar. Ze bevatten NOOIT minerale oliën of bijproducten van petroleum of dieren.
ZE ZIJN VEILIG!