TOP

Beschrijving
Top® is een kruidenconcentraat dat is samengesteld om met name de hersenfuncties te voeden. Het laat u helderder en scherper denken. De gekozen kruiden zijn geoogst op het moment dat de werkzame stoffen in de hoogste concentratie aanwezig waren. Nooit worden goedkope kruiden of slechts aanverwante stoffen gebruikt.

Top® is samengesteld met de kennis en kunde van Dr. Chen en gebaseerd op de Filosofie van de Regeneratie. Geproduceerd in Sunriders eigen top productie faciliteiten zijn kwaliteit en werkzaamheid verzekerd.

Advies
Neem twee capsules in bij de maaltijd


ESE

Beschrijving
Ese® is een kruidenconcentraat dat is samengesteld om het lichaam te voeden en specifiek gericht op het ondersteunen van de balans in het centrale zenuwstelsel voor optimale focus en scherpte. De gekozen kruiden zijn geoogst op het moment dat de werkzame stoffen in de hoogste concentratie aanwezig waren. Nooit worden goedkope kruiden of aanverwante stoffen gebruikt.

Ese® is samengesteld met de expertise van Dr. Chen en gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie. Geproduceerd in Sunriders eigen top productie faciliteiten zijn kwaliteit en werkzaamheid verzekerd.

Advies
Neem twee capsules in bij de maaltijd


JOI

Beschrijving
Joi® is een kruidenconcentraat dat is samengesteld om het lichaam te voeden en specifiek gericht op het ondersteunen van de balans in het bewegingsapparaat (spieren, botten en gewrichten). De gekozen kruiden zijn geoogst op het moment dat de werkzame stoffen in de hoogste concentratie aanwezig waren. Nooit worden goedkope kruiden of slechts aanverwante stoffen gebruikt.

Joi®is samengesteld met de expertise van Dr. Chen en gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie. Geproduceerd in Sunriders eigen top productie faciliteiten zijn kwaliteit en werkzaamheid verzekerd.

Advies
Neem twee capsules in bij elke maaltijd.