Oi-Lin® Deep Moisture Lotion

Beschrijving
Na gebruik van Kandesn® Astringent kan in plaats van Kandesn® Deep Moisture Lotion ook Oi-Lin® Deep Moisture Lotion gebruikt worden. Het voedt de huid door intense vocht inbreng die in de huid wordt opgesloten. Daardoor blijft de huid goed gehydrateerd en gezond. Dit is de laatste stap in onze geavanceerde huidverzorgingprogramma.

We gebruiken een geavanceerde formule die extracten van groenten en citrusvruchten bevat en voorts essentiële oliën. Zo wordt de huid op natuurlijke wijze verzacht en gehydrateerd. De rijke samenstelling van botanische extracten en natuurlijke voedende oliën leveren een geconcentreerde vochtinbreng en voeding. Oi-Lin® Deep Moisture Lotion is nooit vettig of plakkerig en wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd.

Advies
Breng Oi-Lin® Deep Moisture Lotion aan na reiniging van het gezicht. Gebruik ’s morgens vervolgens een Oi-Lin® zonbeschermingsmiddel om de huid gedurende de dag te beschermen tegen UV straling.Oi-Lin® Replenish Gel

Beschrijving
Oi-Lin® Replenish Gel is ontwikkeld om de delicate huid rond de ogen en mond te voeden die speciaal gevoelig zijn voor de ontwikkeling van rimpels. Het is ideaal voor al die delen van het gezicht die een sterke vocht inbreng kunnen gebruiken.

De watervrije gel brengt vocht in en verzacht de huid. De anti-oxidanten in deze geavanceerde rijke formule helpen tegen de effecten van de zogenaamde “vrije radicalen” die lijntjes en rimpels in de huid veroorzaken. Dr. Chen en zijn wetenschappelijke team hebben een exclusieve formule ontwikkeld die vocht insluit in de rimpelgevoelige delen van het gezicht en een verzachtend effect heeft zonder vettig aan te voelen.

Wordt wakker met de zachtste huid die u zich kunt voorstellen door een dun laagje op het gezicht aan te brengen voor het slapen gaan. Het is als een intensief vochtinbrengend masker.

Advies
Breng Oi-Lin® Replenish Gel voorzichtig aan rond de ogen of welke ander deel van het gezicht dan ook waar intensieve vocht inbreng nodig isOi-Lin® Night Emulsion

Beschrijving
Het is echt waar dat als we rusten we feitelijk een schoonheidsslaap houden. Dit is het geval omdat het lichaam continu door een cyclus gaat van vernieuwing. Wel is het zo dat veel van de vernieuwing plaats vindt gedurende de slaap. Oi-Lin® Night Emulsion is een formule die veroudering tegengaat en de natuurlijke vernieuwingsprocessen van het lichaam sterk ondersteunt.

Oi-Lin® Night Emulsion levert maximale voeding aan de huid door een exclusieve combinatie van oliën, vitamine E en kruiden extracten. Het werkt in synergie met de natuurlijke herstellende kracht van de huid en is zeer geconcentreerd voor uitzonderlijke resultaten.

Advies
Breng het ’s nachts aan op het gereinigd gezicht en hals of gebruik het overdag in combinatie met Deep Moisture Lotion voor extra vocht inbreng.Oi-Lin® Supreme Emulsion

Beschrijving
Dit is een “vier in één” crème. Het voedt, verfrist, verzacht en vernieuwt tegelijkertijd.

Oi-Lin® Supreme Emulsion bevat alphahydroxyzuren die helpen de natuurlijke cyclus van huidvernieuwing te versnellen door afstoting van verouderde huidcellen aan de oppervlakte die anders een wat grauwige of doffe teint op het gezicht kunnen geven. Het is ontworpen om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderend door intensieve vochtinbreng. Deze exclusieve formule bevat geconcentreerde kruiden extracten, natuurlijke anti-oxidanten en verzachtende stoffen om de huid te voeden.

Advies
Breng Oi-Lin® Supreme Emulsion aan op het gereinigde gezicht en hals. Dep voorzichtig rond de delicate delen van oog en mond. Breng het ’s morgens aan, ‘s avonds of wanneer gewenst. Voor de beste resultaten wordt geadviseerd Oi-Lin® Supreme Emulsion aan uw dagelijkse huidverzorgingprogramma toe te voegen.Oi-Lin® Warm Facial Scrub

Beschrijving
Geef uzelf een gezichtsbehandeling comfortabel thuis met Oi-Lin® Warme Gezicht Scrub. De warmte opent de poriën en u ondergaat diepe intensieve reiniging terwijl de gezichtsdoorbloeding wordt gestimuleerd. Super geconcentreerd met kruidenextracten en Jojoba bolletjes, wordt het natuurlijke proces van de afstoting van oude huidcellen versneld. De massage pept de huid op en verzacht de huid.

Advies
Na reiniging bevochtigt u het gezicht en brengt u een druppel Oi-Lin® Warm Facial Scrub aan op uw vingertoppen. Masseer het gezicht en onderga de warme sensatie. Spoel af met water en droog na met een katoenen doek.Oi-Lin® Rebuild Cream

Beschrijving
Oi-Lin® Rebuild Cream is een crème samengesteld om een beschadigde of problematische te vernieuwen zonder de bestaande huidcellen aan de oppervlakte te schaden. De crème bevat aan planten ontleende alphahydroxyzuren. Deze zuren versnellen het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid door afstoting van de verouderde huidcellen aan de oppervlakte die de huid een wat grauwige of doffe teint op het gezicht kunnen geven.

Oi-Lin® Rebuild Cream bevat ook intens geconcentreerde kruiden extracten, essentiële oliën en anti-oxidanten die allen harmonieus samenwerken met de huid om fijne lijntjes en rimpels in het gezicht te verminderen voor een gezond en natuurlijk aangezicht.

Advies
Reinig eerst de huid en breng dan Oi-Lin® Rebuild Cream aan. Voor het beste resultaat wordt geadviseerd eerst Oi-Lin® Supreme Emulsion aan te brengen en vervolgens Oi-Lin® Rebuild Cream.Oi-Lin® Natural Emulsion SPF 30

Beschrijving
Oi-Lin® Natural Emulsion SPF 30 is een veilige natuurlijke zonnecrème met een beschermingsfactor van 30. De sterk geconcentreerde formule met anti-oxidanten in de vorm van vitamine E en A maar ook vitamine B werken samen met de extracten van kruiden en citrusvruchten. Het helpt de huid een jeugdige elasticiteit te behouden en de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.

Advies
Breng Oi-Lin® Natural Emulsion SPF 30 aan op het gezicht en andere delen van het lichaam om zo een natuurlijke barrière te creëren tussen uw huid en de schadelijke effecten van de zon.