BELLA

Beschrijving
Bella is Latijns voor schoonheid. Zo hebben we Dr. Chen zijn nieuwe formule voor vrouwen dan ook genoemd. Deze speciale samenstelling is biologisch, super geconcentreerd en vrij van enige toegevoegde hormonen. Vrouwen van boven de 40 hebben vaak te maken met stemmingswisselingen, opvliegers maar ook emotionele en lichamelijke veranderingen. Dit zijn gevolgen van hormonale veranderingen in de aanloop naar de menopauze.

Dr. Chen's exclusieve formule voor vrouwen helpt de verschijnselen rond de komst van de menopauze te verzachten. U voelt zich er niet alleen jonger en mooier door maar het vergroot ook uw zelfvertrouwen.

Advies
Gebruik twee keer per dag een capsule bij de maaltijd en u zult kunnen genieten van het leven zoals dat van een jonge vrouw.VITAFRUIT

Beschrijving
Het binnenkrijgen van de essentiële dagelijkse nuttige voedingselementen van fruit is nu makkelijker dan ooit. Biologische Sunrider VitaFruit® levert op gemakkelijke manier de vitamines verkregen uit fruit.

Heerlijk over ijs of gemengd met uw favoriete Sunrider® kruidendrank (zoals Fortune Delight® of Calli®). Sunrider VitaFruit® is een uniek concentraat van fruit.

Advies
Voeg een lepel Sunrider VitaFruit® toe aan 180 tot 240 ml koud water. Drink het zo vaak als u wilt.
Bewaar dit product in de koelkast voor maximale houdbaarheid van de voedingsstoffen.SUNNY FRESH

Beschrijving
Sunny Fresh® is een unieke natuurlijk supplement dat een droge schrale keel verzacht en verlicht. Het bevat een bijzondere samenstelling van geconcentreerde kruiden waaronder liquorice, pepermunt en kruidnagelen die van oudsher werden gebruikt te helpen bij de spijsvertering, de maag te verzachten en de adem te verfrissen.

Samengesteld zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen worden de voedingsstoffen in Sunny Fresh® makkelijk in het lichaam opgenomen. Gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie helpt onze formule bij het behouden van een optimale gezondheid door gezonde voeding en het in balans houden van het lichaam.

Advies
Drink een 15ml flesje Sunny Fresh® bij de maaltijd.