Beschrijving
Onze VitaShake® is volledig voedsel aangevuld met vitaminen en mineralen in een heerlijke poedervorm. Net zo als bij NuPlus® vangt VitaShake® mogelijke tekortkomingen in het voedselpatroon op. Het bevat de toegevoegde waarde van hele vezels. VitaShake® is samengesteld uit Coix fruit een sterke anti-oxidant en fructoligosaccharide (FOS), een prebiotische oplosbare vezel carbohydraat die de groei van goede bacteriën ondersteunt.

Sunrider’s VitaShake® bevat in tegenstelling tot andere merken die chemisch bewerkte of dierlijke proteïnen poeders bevatten, soja proteïne die vergelijkbaar is met super geconcentreerde tofu. VitaShake® is een heerlijke voedzame shake voor iedereen maar vooral voor jong en oud omdat het gemakkelijk verteerbaar is.

Daarnaast worden meer van de voedingsstoffen opgenomen omdat we in onze exclusieve formule uitgaan van volledig voedsel met natuurlijke vitaminen en mineralen.

VitaShake® is ideaal voor mensen die willen afvallen en een gezond en gemakkelijk alternatief voor andere dieetproducten die omstreden ingrediënten bevatten zoals efedrine, een eetlustremmer of kunstmatige zoetstoffen.

Advies
Meng een zakje met 180 tot 240 ml water in de Shaker fles. Drink het zo of voeg gemalen ijs of zoetstof toe naar smaak.