KRUIDENTANDPASTA


Beschrijving
Geconcentreerde SunSmile® Kruiden Tandpasta smaakt heerlijk schoon en fris, zelfs kinderen houden ervan. Het laat geen korrelige laag achter op de tanden. Het heeft een sterke reinigende werking maar zonder de potentieel schadelijke ingrediënten van vele gewone tandpasta’s. Lees eerst de waarschuwingen op de verpakkingen van andere merken en voel dan het verschil met SunSmile® Herbal Toothpaste.

Advies
Poets uw tanden regelmatig met SunSmile® Herbal Toothpaste, ’s morgens, na het eten en ’s nachts. U zult zich verfrist voelen, lekker ruiken en klaar zijn om de hele dag met een lach op uw gezicht rond te lopen.

SunSmile® Herbal Deodorant


Beschrijving
Dit is een deodorant die u fris houdt. Het is een aanvulling op uw persoonlijke Sunrider verzorgingsprogramma. Voel u zelfbewust de hele dag door met deze exclusieve krachtige geconcentreerde formule. SunSmile® Herbal Deodorant bestaat uit de beste kwaliteit ingrediënten en kruiden extracten. Deze deodorant met frisse schone geur geeft langdurige bescherming.

Advies
Draai aan de doseerknop om iets van de deodorant op de verdeelkop vrij te laten komen en breng het aan door met de verdeelkop over de oksels te vegen. Vergeet niet het kapje na elk gebruik weer op de stick te plaatsen.

SunSmile® Fruit & Vegetable Rinse


Beschrijving
Er is werkelijk geen product dat vergelijkbaar is met SunSmile® Fruit & Groente Spoeling. We gebruiken natuurlijke ingrediënten om fruit en groenten te reinigen van bestrijdingsmiddelen maar ook schimmels, vuil, aangebrachte waslagen, olie- en andere ongewenste substanties. Het belangrijkste reinigende bestanddeel is decyl polyglucose, een biologisch afbreekbare capillair actieve stof verkregen uit maïs en kokos olie.

Advies
Voeg toe aan en meng één dopje ® Fruit & Vegetable Rinse met 3,75 liter water.

Voor fruit en groenten volstaat deze gedurende 1 minuut te dompelen in de gemaakte oplossing. Na verwijdering kan het direct worden gebruikt. Bij fruit of groente waarop was is aangebracht volstaat deze gedurende 5 minuten in de oplossing te dompelen en daarna droog te vegen.