BEAUTY PEARL

Beschrijving
We gaven dit product deze naam vanwege haar toepassing en voorkomen. Het is een unieke formule die is samengesteld om de huid van binnenuit te voeden. U kunt er jong uitzien en u jong blijven voelen. De geconcentreerde kruiden extracten zitten in een capsule ter grote van een parel voor gemakkelijke inname.

De speciale Beauty Pearl™ formule is gebaseerd op de Filosofie van Regeneratie met de overtuiging dat het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze kan vernieuwen. Een gezonde huid doorloopt een natuurlijke kringloop van vernieuwing en Beauty Pearl™ helpt je huid haar schoonheid te behouden door deze van binnenuit te voeden. Beauty Pearl™ is perfect in aanvulling op de superieure lijn van Kandesn® verzorgingsmiddelen die op de huid worden aangebracht.

Advies
Neem één Beauty Pearl™ capsule per dag in.

Vitadophilus®

Beschrijving
VitaDophilus® levert minimaal 20 miljoen levende gecultiveerde bacteriën aan het lichaam. Deze nuttige bacteriën hechten zich aan de wanden van de spijsverteringsorganen. Heerlijke appelen vormen de basis voor het VitaDophilus® poeder.

Van nature voorkomende lactobacillus acidophilus bacteriën in het spijsverteringskanaal helpen bij de afbraak van voedsel zodat opname van voedingsstoffen op efficiënte wijze kan plaatsvinden. De aanwezigheid van deze nuttige bacteriën kan helpen bij het verdrijven of verminderen van niet nuttige micro organismen. Sommige van deze micro organismen kunnen leiden tot fermentatie waardoor gasvorming ontstaat wat leidt tot een opgeblazen gevoel. Daarnaast kan het ook het lichaam beroven van noodzakelijke voedingsstoffen. VitaDophilus® draagt bij aan een gezonde spijsvertering.

Advies
Een verpakking bij elke maaltijd desgewenst opgelost in water. VitaDophilus® kan gesprenkeld worden over muesli, in sla dressings worden toegepast of worden gemengd met Sunrider kruiden dranken of voedsel.