De Sunsport producten van Sunrider hebben als grote kracht dat, bij gebruik, de herstelperiode na een intensieve sportbeoefening veel korter is en dat men meer energie, kracht en uithoudingsvermogen heeft tijdens het sporten. De spieren worden, geholpen door de Sportcaps, op een betere spanning gebracht en beter van voeding voorzien. De afvalproducten die door intensieve sportbeoefening vooral in de spieren ontstaan, worden sneller afgevoerd door de reinigende werking van de producten (vooral Calli en Fortune Delight). Oude en verharde melkzuurresten en opgeslagen gif- en afvalstoffen worden beter uitgescheiden. Deze reiniging bevordert het herstel van het gehele lichaam. Met name de anabole (opbouwende) processen worden hiermee verbeterd (verbeterde spiertonus, sterkere spieren, minder spierpijn,enz.).
De Sunsport producten zijn uniek door hun samenstelling en van uiterst exclusieve kwaliteit. Het is een optimale aanvulling voor personen die een actieve levensstijl hebben en veel van hun fysieke en mentale vermogens eisen. Sunrider producten hebben geen toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Ook zijn ze niet bestraald, in tegenstelling tot de meeste voedingsproducten van tegenwoordig. Sunrider onderscheidt zich doordat alle voedingsproducten zijn gebaseerd op de regeneratie filosofie. Wanneer men goede voeding voor energie en opbouw krijgt en wanneer de afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd dan verbetert ook de balans van het lichaam (en geest). Daarnaast kunnen alle grote orgaansystemen specifiek worden gevoed waardoor bepaalde lichamelijke kwaliteiten verbeteren.
Bij sport geldt dat er een extra belasting is van alle systemen die daarmee dan ook extra voeding nodig hebben.
Vele sportmensen en topsporters hebben er veel voor over om topprestaties te leveren. Toch ontstaan er vaak blessures en blijvende lichamelijke klachten (met alle mentale en psychische gevolgen van dien). Sunrider kan uitkomst bieden.
De Sunrider producten brengen balans en harmonie in het lichaam en uiteindelijk een evenwicht in zowel fysiek als psychisch functioneren.

 

systeem

kwaliteit

product

hormoonsysteem

snelheid

SUNRISE

spijsvertering

coƶrdinatie

SPORTCAPS

ademhaling

kracht

SUNBAR
ELECTROSPORT

circulatie

lenigheid

FORTUNE DELIGHT

afweersysteem

uithoudings-
vermogen

NUPLUS VITASHAKE EVERGREEN