Kandesn® Cleansing Cream

Beschrijving
Kandesn® Cleansing Cream is een reinigende crème die van nature mild is en ideaal voor het verwijderen van oppervlakkig vet en olieachtige verontreinigingen en make-up. Het is de eerste stap in het Kandesn® Basis Huidverzorgingprogramma.

Samengesteld uit kruiden extracten die vocht inbrengen en gelijkertijd reinigen is Kandesn® Cleansing Cream effectief in het reinigen zonder dat daarbij de huid uitdroogt. Het is samengesteld met een lichte zuurgraad die past bij de huid.

Advies
Breng Kandesn® Reinigende Crème op het gehele gezicht aan. Masseer het gezicht met de vingertoppen. Verwijder de crème met een vochtig katoenen doekje.Kandesn® Cleansing Foam

Beschrijving
Kandesn® Cleansing Foam is een reinigend schuim dat zelfs de geringste sporen van in water oplosbare verontreinigingen verwijdert. Het is de tweede stap in het Kandesn® Basis Huidverzorgingprogramma.

Samengesteld uit een exclusieve combinatie van ingrediënten uit superieure kruiden voedt Kandesn® Reinigend Schuim op natuurlijke wijze terwijl het voorzichtig maar effectief reinigt. De exclusieve formule heeft een licht zurige Ph waarde voor balans met de natuurlijke zuurgraad van de huid.

Advies
Neem een druppel Kandesn® Reinigend Schuim en activeer het door er een klein beetje water aan toe te voegen. Wrijf totdat een fijn schuim ontstaat. Breng het schuim op het gezicht aan. Laat het even inwerken en spoel het vervolgens af met warm water. Droog na met een schoon katoenen doekje. Breng nu Kandesn® Balancing Splash en Kandesn® Deep Moisture Lotion aan.Kandesn® Balancing Splash

Beschrijving
Met Kandesn® Balancing Splash maak je het schoonmaken van de huid af en begin je met het vochtinbrengende en voedende proces.

Onze Balancing Splash verstevigt en stimuleert de huid. Het bevat geconcentreerde extracten die de huid op voorzichtige wijze in balans brengen. Het is verkwikkend en heeft een lichte zuurgraad om zo te harmoniëren met een gezonde huid.

Advies
Breng het op het schone gezicht aan met een katoenen watje of bolletje in een lichte opwaartse en naar buiten gerichte beweging. Vermijd daarbij de ogen. Breng nu Deep Moisture Lotion aan voor het beste resultaat.Kandesn® Astringent

Beschrijving
Dit is de derde stap in het huidverzorgingprogramma. Kandesn® Astringent volgt hierbij op het Kandesn® Cleansing Foam en Kandesn® Balancing Splash en begint met het vochtinbrengende en voedende proces.

Kandesn® Astringent is geschikt voor alle huidtypen maar speciaal ontworpen voor een vettige, gemakkelijk geïrriteerde of acne gevoelige huid. De geavanceerde formule bevat geen alcohol of minerale olie, ingrediënten die vaak door andere merken worden toegepast maar een gevoelige huid kunnen irriteren. In plaats hiervan is het samengesteld uit een unieke combinatie van kruiden extracten die de huid verzachten.

Advies
Breng het op een schoon gezicht aan met een katoenen watje of bolletje in een lichte opwaartse en naar buiten gerichte beweging. Vermijd daarbij de ogen. Breng nu Kandesn® Deep Moisture Lotion aan voor het beste resultaat.Kandesn® Revitalizing Masque

Beschrijving
Na gebruik van Kandesn® Revitaliserend Masker zal uw gezicht verfrist aanvoelen. Niet alleen verwijdert het effectief overtollige huidcellen maar ook verontreinigingen aan de oppervlakte van de huid. Bij het verwijderen van het masker zijn de verwijderde huidcellen en verontreinigingen goed zichtbaar.

Kandesn® Revitalizing Masque reinigt diep zonder daarbij de huid uit te drogen. De huid voelt verjongd aan. Het brengt vocht in en beschermt tegen zogenaamde vrije radicalen met een combinatie van de antioxiderende vitaminen E en A en natuurlijke verzachtende stoffen zoals avocado olie, squalane olie en allantoin. Dat laatste is een extract uit tarwekiemen dat de vorming van nieuwe cellen stimuleert.

De formule heeft een lichte zuurgraad die past bij de natuurlijke Ph balans van de gezonde huid. Na gebruik voelt de huid soepel en zacht aan.

Advies
Reinig eerst het gezicht met Kandesn® Cleansing Cream en Kandesn® Cleansing Foam of Oi-Lin® Warm Facial Scrub. Breng een dikke laag Kandesn® Revitalizing Masque aan met de vingertoppen. Vermijdt de wimpers, lippen en de haarlijn. Laat het drogen in 10 tot 20 minuten en verwijder het masker van boven naar beneden. Gebruik het eens per week.