Beschrijving
SunBar® is gebaseerd op de NuPlus® and Sunrise® formules en is een maaltijdvervangende voedingsreep die makkelijk verteert en een goede bron van energie vormt. Onze heerlijke SunBar® reep bevat 15 gram geconcentreerde soja proteïne, 8 gram voedingsvezel in een mengeling kruiden, noten, granen en gevriesdroogd fruit.

De unieke kruiden formule die is gebaseerd op de kennis en kunde van Dr. Chen en zijn wetenschappelijke team maakt SunBar® de beste keus uit de maaltijdvervangende voedingsrepen die op de markt verkrijgbaar zijn. Andere voedingsrepen zijn vaak slechts een mengeling van suiker, vitamines en chemisch bewerkt of dierlijk proteïne poeder.

In het speciale bereidingsproces van SunBar® zijn de natuurlijke vitaminen en mineralen gebonden aan een basis van volledig voedsel. De voedingsstoffen worden daardoor makkelijk en snel in het lichaam opgenomen.

Als je geen tijd hebt om te goed te eten of gewicht wilt verliezen is SunBar® de juiste keuze. Het is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: Chocolade en Fruit. Onze SunBar® is smakelijk, gezond en een gemakkelijke manier om kennis te maken met Sunrider.