Calli® Normaal, Munt of Kaneel

Beschrijving
Vele producenten hebben recent de vele positieve effecten op de gezondheid “ontdekt” van het drinken van groene thee. Sunrider gebruikt het al 20 jaar in Calli®. Alleen is Calli® meer dan alleen groene thee. Het is een exclusieve formule samengesteld door de oprichter van Sunrider, Dr. Chen met een gebleken effectiviteit.

Catechinen zijn natuurlijke polifenolen die worden gevonden in de Camellia sinensis (thee plant), het belangrijkste ingrediënt van Calli® (en Fortune Delight®). Deze anti-oxidanten zijn effectief in het absorberen van schadelijke vrije radicalen.

Veel van de ongewenste bestanddelen die wij binnenkrijgen worden snel uit het lichaam verwijderd of onschadelijk gemaakt. Helaas geldt dit niet voor alles. Gecombineerd met een gezonde maaltijd en goede beweging helpen de unieke kruidenextracten in Calli® bij de natuurlijke reinigingsprocessen van het lichaam.

Advies
Houd een zakje Calli in 2 tot 4 koppen heet water gedurende 3 tot 5 minuten al naar gelang de gewenste sterkte.

Fortune Delight®

Beschrijving
Fortune Delight® heeft een antioxiderende werking vergelijkbaar met Calli® maar bestaat uit een gemakkelijk oplosbaar poeder in geconcentreerde vorm. Het belangrijkste ingrediënt is Hatechinen, natuurlijke polifenolen die worden gevonden in de Camellia sinensis (thee plant). Deze anti-oxidanten zijn effectief in het absorberen van schadelijke zogenaamde vrije radicalen.

Het is een heerlijke drank zowel warm als koud. Verkrijgbaar in vijf smaken ondersteunt het de lichaamreinigende processen.

Advies
Meng een 3 grams zakje met 240 ml heet of koud water voor een heerlijke verfrissende kruidendrank.
Drink het de hele dag door als onderdeel van een gezonde levensstijl. Het kan in belangrijke mate helpen uw gewicht onder controle te houden. De 3 grams zakjes zijn geschikt om mee te nemen op reis en de 20 grams verpakkingen zijn zeer geschikt voor familie gebruik thuis of bij grote gezelschappen.