VITATASTE

Beschrijving
VitaTaste® is een natuurlijk kruiden concentraat en dieet supplement dat de drang naar zoetigheid vermindert. Er is nauwelijks iets op de markt dat vergeleken kan worden met dit product. Met zijn unieke en exclusieve samenstelling is dit product een uitstekend voorbeeld van de kennis en kunde die Dr. Chen en zijn team aan de dag leggen. Zou je het vergelijken met andere producten dan zou je vaststellen dat het zo geavanceerd is niets er ook maar op lijkt.

VitaTaste® stimuleert gezonde voedingsgewoonten. Als je suiker niet kan proeven vermindert de hang naar suikerrijk voedsel en suikerrijke drankjes. Als je producten die veel suiker bevatten uit je dieet haalt dan bespaar je jezelf vele “lege” calorieën en zet je een gezonde stap in de richting van een effectieve gewichtsbeheersing. Het sterk geconcentreerde VitaTaste® bevat geen suiker, chemische toevoegingen of conserveermiddelen.

Advies
Neem één capsule in voor of tijdens de maaltijd.

Dr. Chen® Men's Formula™

Beschrijving
Een goede gezondheid van de prostaat is een integraal deel van algehele gezondheid van de man. Dr. Chen® Men's Formula richt zich hierop en wel specifiek bij mannen boven de 40.

De complexe formule bevat unieke Saw Palmetto vetzuren en andere kruiden maar ook anti-oxidanten zoals lutein en lycopene in een optimale samenstelling voor maximale effectiviteit. Dr. Chen® Men's Formula draagt bij aan het behouden van een gezonde prostaat bij mannen van middelbare leeftijd.

De combinatie van de kennis en kunde van Dr. Chen, Oosterse kruidenkennis en Westerse wetenschap dragen bij aan dit exclusieve product. Onze beschermde formule wordt geproduceerd onder strikte kwaliteitscontrole in de meest geavanceerde productiefaciliteiten van Sunrider zelf.

Advies
Neem twee capsules in bij de maaltijd.